profesor uczelni w jednostce Katedra Zarządzania i Innowacji w Ochronie Zdrowia
|
dr hab.
Agnieszka Górka-Chowaniec
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Szanowni studenci,
W sesji egzaminacyjnej 20.01.2025 – 27.01.2025 oraz sesji poprawkowej 28.01.2025 – 03.02.2025 zapraszam na konsultacje w następującym terminie:
WTOREK 10.30-13.30
UWAGA
Proszę o wcześniejszy kontakt e-mail: a.chowaniec@awf.katowice.pl (co najmniej 2 dni robocze wcześniej).w celu potwierdzenia dokładnej godziny i formy (możliwa również forma online - MS TEAMS) spotkania.
POKÓJ 223
Koordynowane przedmioty
ZT_2015Ln2 - ZARZĄDZANIE PROCESAMI Z2-zp-II-sem
ZT_2017Ln - GASTRONOMIA I TOWAROZNAWSTWO Z1-ZT-gt-IV-sem
ZT_2017L - GASTRONOMIA I TOWAROZNAWSTWO Z1-ZT-gt-IV-sem
ZT_2017Ln2 - ORGANIZACJA I TECHNIKA PRACY W OBIEKTACH GASTRONOMICZNYCH - MODUŁ Z ZAKRESU NAUK HUMANISTYCZNYCH Z2-og-mnh-IV-sem
ZT_2017L2 - ZARZĄDZANIE PROCESAMI Z2-zp-II-sem
ZT_2018L - GASTRONOMIA I TOWAROZNAWSTWO Z1-ZT-gt-IV-sem
ZT_2018L - PRAKTYKA W ZAKRESIE SPECJALNOŚCI Z1-ps-IV-sem
ZT_2018L - PRAKTYKA W ZAKRESIE ZARZĄDZANIA Z1-pra-II-sem
ZT_2018L2 - ZARZĄDZANIE PROCESAMI Z2-zp-II-sem
ZT_2018Ln2 - ZARZĄDZANIE PROCESAMI Z2-zp-II-sem
ZT_2019L - GASTRONOMIA I TOWAROZNAWSTWO Z1-ZT-gt-IV-sem
ZT_2019Ln - ZARZĄDZANIE PROCESAMI PP-Z2-zp-II-sem
ZT_2020L - GASTRONOMIA I TOWAROZNAWSTWO Z1-ZT-gt-IV-sem
ZT_2021Z - ZDROWY STYL ŻYCIA - ZARZĄDZANIE SOBĄ - GRUPA PRZEDMIOTÓW Z NAUK O ZARZĄDZANIU W KULTURZE FIZYCZNEJ Z2-zs-gpnzkf-III-sem
ZT_2021L - GASTRONOMIA I TOWAROZNAWSTWO Z1-ZT-gt-IV-sem
ZT_2021L - ZARZĄDZANIE PROCESAMI Z2-zp-II-sem
ZT_2021L - ZARZĄDZANIE ZASOBAMI LUDZKIMI Z1-zzl-IV-sem
ZT_2022L - GASTRONOMIA I TOWAROZNAWSTWO Z1-ZT-gt-IV-sem
ZT_2022L - ZARZĄDZANIE PROCESAMI Z2-zp-II-sem
ZT_2023Z - ZARZĄDZANIE MARKOWYM PRODUKTEM GASTRONOMICZNYM - GRUPA ZAJĘĆ Z NAUK SPOŁECZNYCH Z2-zp-gzns-III-sem
ZT_2023L - GASTRONOMIA I TOWAROZNAWSTWO Z1-ZT-gt-IV-sem
ZT_2023L - ORGANIZACJA I TECHNIKA PRACY W OBIEKTACH GASTRONOMICZNYCH - GRUPA ZAJĘĆ Z NAUK SPOŁECZNYCH Z2-oit-gzns-IV-sem
ZT_2023L - ZARZĄDZANIE PROCESAMI Z2-zp-II-sem
ZT_2023L - ZARZĄDZANIE ZASOBAMI LUDZKIMI Z1-zzl-IV-sem
F_2024Z - Kapitał ludzki jako źródło tworzenia przewagi konkurencyjnej przedsiębiorstw Wellness i SPA - zagadnienia prawno - ekonomiczne OB-kap-lu-3s-ZPE
ZT_2024Z - ZARZĄDZANIE MARKOWYM PRODUKTEM GASTRONOMICZNYM - GRUPA ZAJĘĆ Z NAUK SPOŁECZNYCH Z2-zp-gzns-III-sem
ZT_2024Z - ZDROWY STYL ŻYCIA - ZARZĄDZANIE SOBĄ - GRUPA ZAJĘĆ Z NAUK O ZARZĄDZANIU W KULTURZE FIZYCZNEJ Z2-zs-gznzkf-III-sem
SP_2024Z - ZARZĄDZANIE KAPITAŁEM LUDZKIM SP-MSiT-zkl-1s
ZT_2024L - GASTRONOMIA I TOWAROZNAWSTWO Z1-ZT-gt-IV-sem
ZT_2024L - ORGANIZACJA I TECHNIKA PRACY W OBIEKTACH GASTRONOMICZNYCH - GRUPA ZAJĘĆ Z NAUK SPOŁECZNYCH Z2-oit-gzns-IV-sem
ZT_2024L - ZARZĄDZANIE ZASOBAMI LUDZKIMI Z1-zzl-IV-sem
Prowadzone przedmioty
ZT_2017Z - ORGANIZACJA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA - MODUŁ Z OBSZARU NAUK HUMANISTYCZNYCH Z-ozc-mnh-III-sem:
Wykłady (grupa 1)
ZT_2017L - GASTRONOMIA I TOWAROZNAWSTWO Z1-ZT-gt-IV-sem:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykłady (grupa 1)
ZT_2017L - ZARZĄDZANIE PROJEKTAMI Z1-zp-VI-sem:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Wykłady (grupa 1)
ZT_2017L2 - ORGANIZACJA I TECHNIKA PRACY W OBIEKTACH GASTRONOMICZNYCH - MODUŁ Z ZAKRESU NAUK HUMANISTYCZNYCH Z2-og-mnh-IV-sem:
Wykłady (grupa 1)
ZT_2018Zn2 - ZDROWY STYL ŻYCIA - ZARZĄDZANIE SOBĄ - MODUŁ Z ZAKRESU ZARZĄDZANIA W KULTURZE FIZYCZNEJ Z2-zsz-mkf-III-sem:
Ćwiczenia (grupa 1)
ZT_2018Z2 - ZDROWY STYL ŻYCIA - ZARZĄDZANIE SOBĄ - MODUŁ Z ZAKRESU ZARZĄDZANIA W KULTURZE FIZYCZNEJ Z2-zsz-mkf-III-sem:
Ćwiczenia (grupa 1)
ZT_2018Z - ORGANIZACJA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA - MODUŁ Z OBSZARU NAUK HUMANISTYCZNYCH Z-ozc-mnh-III-sem:
Wykłady (grupa 1)
ZT_2018L - GASTRONOMIA I TOWAROZNAWSTWO Z1-ZT-gt-IV-sem:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykłady (grupa 1)
ZT_2019Z - ORGANIZACJA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA - MODUŁ Z OBSZARU NAUK HUMANISTYCZNYCH Z-ozc-mnh-III-sem:
Wykłady (grupa 1)
ZT_2019Z - ZDROWY STYL ŻYCIA - ZARZĄDZANIE SOBĄ - MODUŁ Z ZAKRESU ZARZĄDZANIA W KULTURZE FIZYCZNEJ Z2-zsz-mkf-III-sem:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
ZT_2019Zn - ZDROWY STYL ŻYCIA - ZARZĄDZANIE SOBĄ - MODUŁ Z ZAKRESU ZARZĄDZANIA W KULTURZE FIZYCZNEJ Z2-zsz-mkf-III-sem:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
ZT_2019L - GASTRONOMIA I TOWAROZNAWSTWO Z1-ZT-gt-IV-sem:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykłady (grupa 1)
ZT_2019L - ORGANIZACJA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA - GRUPA PRZEDMIOTÓW Z NAUK SPOŁECZNYCH Z1-ozc-gpns-II-sem:
Wykłady (grupa 1)
ZT_2019L - ZARZĄDZANIE ZASOBAMI LUDZKIMI Z1-zzl-VI-sem:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Wykłady (grupa 1)
ZT_2020Z - WYCHOWANIE FIZYCZNE - NORDIC WALKING Z1-nw-wf-I-sem:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
ZT_2020Z - ZARZĄDZANIE MARKOWYM PRODUKTEM GASTRONOMICZNYM - GRUPA PRZEDMIOTÓW Z NAUK SPOŁECZNYCH Z2-zp-gpns-III-sem:
Wykłady (grupa 1)
ZT_2020Z - ZARZĄDZANIE MARKOWYM PRODUKTEM GASTRONOMICZNYM / SEKTORA GASTRONOMII - MODUŁ Z OBSZARU NAUK SPOŁECZNYCH Z1-zm-mns-V-sem:
Wykłady (grupa 1)
ZT_2020Z - ZDROWY STYL ŻYCIA - ZARZĄDZANIE SOBĄ - GRUPA PRZEDMIOTÓW Z NAUK O ZARZĄDZANIU W KULTURZE FIZYCZNEJ Z2-zs-gpnzkf-III-sem:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
ZT_2020L - GASTRONOMIA I TOWAROZNAWSTWO Z1-ZT-gt-IV-sem:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykłady (grupa 1)
ZT_2020L - ORGANIZACJA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA - GRUPA PRZEDMIOTÓW Z NAUK SPOŁECZNYCH Z1-ozc-gpns-II-sem:
Wykłady (grupa 1)
ZT_2021Z - ZDROWY STYL ŻYCIA - ZARZĄDZANIE SOBĄ - GRUPA PRZEDMIOTÓW Z NAUK O ZARZĄDZANIU W KULTURZE FIZYCZNEJ Z2-zs-gpnzkf-III-sem:
Ćwiczenia (grupa 1)
ZT_2021L - GASTRONOMIA I TOWAROZNAWSTWO Z1-ZT-gt-IV-sem:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykłady (grupa 1)
ZT_2021L - INNOWACJE W KSZTAŁTOWANIU KAPITAŁU LUDZKIEGO Z2-ik-II-sem:
Ćwiczenia (grupa 3), Wykłady (grupa 1)
ZT_2021L - ORGANIZACJA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA - GRUPA PRZEDMIOTÓW Z NAUK SPOŁECZNYCH Z1-ozc-gpns-II-sem:
Wykłady (grupa 1)
ZT_2021L - ZARZĄDZANIE PROCESAMI Z2-zp-II-sem:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 5), Wykłady (grupa 1)
ZT_2021L - ZARZĄDZANIE ZASOBAMI LUDZKIMI Z1-zzl-IV-sem:
Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Wykłady (grupa 1)
ZT_2022Z - ZARZĄDZANIE MARKOWYM PRODUKTEM GASTRONOMICZNYM - GRUPA PRZEDMIOTÓW Z NAUK SPOŁECZNYCH Z2-zp-gpns-III-sem:
Wykłady (grupa 1)
ZT_2022L - GASTRONOMIA I TOWAROZNAWSTWO Z1-ZT-gt-IV-sem:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykłady (grupa 1)
ZT_2022L - INNOWACJE W KSZTAŁTOWANIU KAPITAŁU LUDZKIEGO Z2-ik-II-sem:
Ćwiczenia (grupa 3), Wykłady (grupa 1)
ZT_2022L - ORGANIZACJA I TECHNIKA PRACY W OBIEKTACH GASTRONOMICZNYCH - GRUPA PRZEDMIOTÓW Z NAUK SPOŁECZNYCH Z2-oit-gpns-IV-sem:
Wykłady (grupa 1)
ZT_2022L - PRAKTYKA W ZAKRESIE ZARZĄDZANIA Z1-pra-II-sem-o:
Praktyka (grupa 5), Praktyka (grupa 6), Praktyka (grupa 7)
ZT_2022L - ZARZĄDZANIE PROCESAMI Z2-zp-II-sem:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 5), Wykłady (grupa 1)
ZT_2022L - ZARZĄDZANIE ZASOBAMI LUDZKIMI Z1-zzl-IV-sem:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Wykłady (grupa 1)
ZT_2023Z - ZARZĄDZANIE MARKOWYM PRODUKTEM GASTRONOMICZNYM - GRUPA ZAJĘĆ Z NAUK SPOŁECZNYCH Z2-zp-gzns-III-sem:
Wykłady (grupa 1)
ZT_2023L - GASTRONOMIA I TOWAROZNAWSTWO Z1-ZT-gt-IV-sem:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykłady (grupa 1)
ZT_2023L - INNOWACJE W KSZTAŁTOWANIU KAPITAŁU LUDZKIEGO Z2-ik-II-sem:
Ćwiczenia (grupa 3), Wykłady (grupa 1)
ZT_2023L - ORGANIZACJA I TECHNIKA PRACY W OBIEKTACH GASTRONOMICZNYCH - GRUPA ZAJĘĆ Z NAUK SPOŁECZNYCH Z2-oit-gzns-IV-sem:
Wykłady (grupa 1)
ZT_2023L - ZARZĄDZANIE PROCESAMI Z2-zp-II-sem:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 5), Wykłady (grupa 1)
F_2024Z - Kapitał ludzki jako źródło tworzenia przewagi konkurencyjnej przedsiębiorstw Wellness i SPA - zagadnienia prawno - ekonomiczne OB-kap-lu-3s-ZPE:
Ćwiczenia (grupa 1)
ZT_2024Z - ZARZĄDZANIE MARKOWYM PRODUKTEM GASTRONOMICZNYM - GRUPA ZAJĘĆ Z NAUK SPOŁECZNYCH Z2-zp-gzns-III-sem:
Wykłady (grupa 1)
ZT_2024Z - ZDROWY STYL ŻYCIA - ZARZĄDZANIE SOBĄ - GRUPA ZAJĘĆ Z NAUK O ZARZĄDZANIU W KULTURZE FIZYCZNEJ Z2-zs-gznzkf-III-sem:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
ZT_2024L - ORGANIZACJA I TECHNIKA PRACY W OBIEKTACH GASTRONOMICZNYCH - GRUPA ZAJĘĆ Z NAUK SPOŁECZNYCH Z2-oit-gzns-IV-sem:
Wykłady (grupa 1)